Skaffa kontor så växer ditt internetföretag

Skaffa kontor? Du vill ju få jobba hemifrån, eller hur? Du kan göra både och, men för att verkligen lyckas med ditt internetföretag är det mycket mer effektivt att jobba på ett kontor med andra. Du jobbar effektivare, får andra att samarbeta med, får mer kunskap, inspiration och mår bättre socialt.

Hyr kontor eller kontorsstol och se företaget växa
Det är många företagare som sitter hemma och arbetar. Målet är att lyckas med firman och kunna få ett intressantare och mer fritt liv. Vad som driver oss är personligt – mer pengar, mer tid för familj och vänner eller kunna resa jorden runt. Problemet är att jobba hemifrån = jobba effektivt inte alltid är riktigt sant. I början går det bra, men sedan känner du inte samma flow. Vare sig du är extrovert eller introvert är du som människa en social varelse. Genom att träffa andra människor får vi inspiration, hjälp med problem som vi har, eller inte visste att vi hade. Hitta ett kontor eller en kontorsstol på Workaround och börja jobba mer effektivt samtidigt som du också hittar samarbetsparters och människor att äta lunch med. Vissa väljer att hyra eget kontor, andra vill bara hyra en stol ett par dagar i veckan. Ombytet hjälper dig på många sätt.

Få ut max
Ok, men det kostar ju pengar tänker du. Som företagare gör du ju avdrag för hyran av kontoret eller stolen. För att få ut så mycket som möjligt av att hyra kontor eller stol är det viktigt att du frågar dig vad du och företaget behöver för att gå vidare? På vilket sätt sitter du fast? Är det så att du faktiskt inte jobbar så intensivt och mycket som du borde? Då ska du och din dator vara på plats en särskild tid varje vecka för att din webbshop eller marknadsföringssajt ska växa. Är det människor som du behöver? Luncha och fika med andra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *