Livsstilsbloggar

I dag finns det många bloggar på internet allt från mat, djur, mode med mera. Livsstilsbloggar liknar till viss del dessa bloggar och då undrar man, vad har dessa bloggar som de andra inte har? Låt säga att du tycker om att fotografera. Du tar en massa bilder ute och inne som du visar upp på din blogg samtidigt som du berättar om bilden, varför du tog den etcetera. Okej, det låter exakt som andra de andra, tänker du säkert nu, men där har du fel. En livsstilsblogg är mycket mer än intresset du brinner för. Här berättar du även om bra dagar och dåliga dagar. Kanske var du på en fest och tog några foton som du sedan lägger upp efter att ha fått tillstånd av dina vänner att visa dem på din sida. Du berättar sedan om vad ni gjorde på festen, kanske vad ni åt och drack. Den som läser din blogg ska få en inblick i hur du lever ditt liv. I det här fallet får du läsaren att se dig som en foto energisk tjej/kille som gillar att ha kul.

En bloggares liv är inte bara solsken

Som nämndes tidigare så ska man som livsbloggare berätta mer eller mindre vad man gör, helst varje dag om man kan för att inte förlora läsare. Ibland kan det förekomma saker och ting på en bloggsida som inte alla gillar och då kan det lugnaste vädret direkt dra upp till storm. Ibland händer det att människor inte håller med om vad man säger om något och även superkändisar kan hamna i blåsväder. Det gäller att veta vad man skriver för att inte göra de som läser arga och att man kan stå upp för det man har skrivit för det uppskattar de. Man respekteras och man får mer besökare från personer som har läst eller hört av andra hur bra bloggen är. Om intresset för skrivande finns, då är en blogg ett utmärkt val men det krävs att man har något att skriva om som lockar besökare. För många har bloggandet gett dem en inkomst som de kan leva gott på, medan andra tjänar en liten slant då och då. Läs gärna andra som skriver om sina liv, intressen med mera. Kolla gärna upp de olika plattformarna som finns för att göra din sida.

Ska jag, eller ska jag inte?

Du sitter där och funderar på om du ska börja eller inte. Är du beredd att dela ditt liv med andra? Kan du tänka dig att lägga ner tid på att skriva ofta, helst varje dag? Vågar visa en bild där det ser ut som du har sett ett spöke en tidig morgon? Skulle du kunna berätta för andra om ett stort misstag du har gjort eller något annat dumt? Om du kan svara ja på två av dessa, då är du på god väg, resten kommer när du har blivit varm i kläderna. Kanske drömmer du om att tjäna pengar med hjälp av din blogg kanske på grund av att du har lån på olika ställen och krediter, då kan du enkelt samla lån och krediter utan säkerhet hos Sambla under tiden. Tänk inte på pengarna i första hand. Gör det till en hobby och vem vet, kanske efter en tid har du betalat av dina lån och krediter tack vare att du delar din livsstil med andra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *